Platanenhof 19, Doetinchem

Omschrijving

Wilt u rustig wonen in een royale woning op een groot perceel, gelegen aan een besloten woonerf in hartje centrum?!
Kom dan snel een bezichtiging doen bij deze half-vrijstaande woning met garage, eigen oprit, aangebouwde veranda en 25 meter diepe achtertuin.
De woning heeft een inhoud van ruim 600 m3 en staat gesitueerd op een perceel van 371 m2 eigen grond. Daarnaast beschikt over zonnepanelen en een openhaard, mede hierdoor is dit object zeer energiezuinig te noemen.
De werkelijk prachtige veranda en de heerlijk zonnige tuin hebben door de ligging op het westen een uitstekende bezonning, waarbij de vrije ligging naar de achterzijde ook de privacy goed waarborgt.
De huidige bewoners hebben de woning doorlopend goed onderhouden waarbij de woning recentelijk nog is geschilderd, tevens werden er in 2016 nog 13 zonnepanelen geïnstalleerd.

Indeling; entree, ruime ontvangsthal met fraaie vide, toilet met hangcloset en fontein, zeer ruime L- vorm woonkamer met open haard en schuifpui naar de werkelijk prachtige veranda; Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd met een moderne keukeninrichting voorzien van allerhande inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combi-oven, close-in boiler en een 5 pits gaskookplaat met RVS schouw.
De gehele begane grond is voorzien van een keurige laminaatvloer van hoogwaardige kwaliteit.

1e verdieping; overloop, 3 (voormalig 4) ruime slaapkamers, badkamer met douche, badkamermeubel met wastafel en een designradiator, separate toiletruimte. De hoofdslaapkamer beschikt over een vaste kastenwand en een vide met balustrade. Vooral dat laatste geeft deze kamer een versterkt gevoel van ruimte en een speels karakter.

Bent u na het bekijken van deze presentatie enthousiast geworden over dit leuke huis?! neem dan snel contact op met Heilbron Mulders Quint makelaardij, wij leiden u graag rond tijdens een persoonlijke bezichtiging.

LET OP, deze woning wordt u aangeboden op basis van een 'BIEDEN VANAF' prijsstelling. Dit betekent dat onze opdrachtgevers u hiermee duidelijkheid geven over het minimaal te bieden bedrag om in onderhandeling te kunnen treden.
Uiteraard worden biedingen individueel in behandeling genomen en wordt er slechts met één kandidaat gelijktijdig onderhandeld.

Share